Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Black Sea Couscous

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Enkelt, snabbt och kan serveras varm som kall, till middag eller midnattssnack....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillaga couscous enligt anvisningar för fyra portioner.
  2. Tillsätt oliver, tonfisk, hackad rödlök, solroskärnor och blanda ordentligt.
  3. Toppa med en centimetertjock ostbit och servera med olivbröd,
  4. Lika gott kall som varm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.