Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blodapelsincarpaccio med nutellaglass och vit choklad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En fräsch och enkel dessert som du fixar i en handvändning!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva citrusen i tunna skivor och fördela skivorna över assietter. Pudra över kanel och florsocker.
  2. Blanda nutellan i vaniljglassen så att den blir lite randig och lägg en kula glass på varje tallrik.
  3. Hyvla över vitchoklad med en potatisskalare.
  4. Tips! Det går lättare att hyvla över chokladen om den fått ligga lite i kylen först. Sikta florsockret med hjälp av en tesil.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.