Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blomkål med béarnaisesås

 
  • Serverar: 1-2 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Hittade på detta idag då jag hade sås över, kokade och rörde ner de kokta blomkålsbitarna blev jättegott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör små buketter av blomkålen. Koka några minuter i saltat vatten.
  2. Gör béarnaisesåsen efter beskrivning på påsen Blanda blomkålsbuketterna med såsen
  3. Servera till någon kötträtt och valfri potatisrätt. Jag gjorde Pommes Anna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.