Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biffmacka med bearnaisesås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Använd färdig bearnaisesås på tetra eller burk, pulversåsen blir för lös.Servera gärna ett glas kallt öl eller ett gott vin till.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 240 grader. Koka sparrisen i lättsaltat vatten i ca 2 minuter. Spola av i kallt vatten och låt rinna av på en bit hushållspapper. Strimla lövbiffen. Stek den i het stekpanna, krydda med salt, peppar. Lägg osten på brödskivorna. Gratinera i ugnen tills osten är gyllenbrun, ca 5 minuter. Ta ut mackorna ur ugnen. Lägg på det strimlade köttet och sparrisen. Klyfta tomaterna. Skala och skiva rödlöken. Strö tomatklyftorna och lökskivorna över mackorna och klicka på bearnaisesåsen.. Gratinera hastigt i ugnen tills såsen har fått färg, endast ett par minuter, annars kan såsen skära sig. Krydda med flingsalt och peppar från kvarn vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.