Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blomkål Polonaise

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Blomkål är både nyttigt och gott och det ser både härligt och läckert ut att servera blomkålshuvudet helt på bordet, kanske buffébordet?!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa blomkålen och koka den hel i en stor kastrull i lättsaltat vatten. Låt den rinna av och lägg den på ett fat.
  2. Hårdkoka äggen och skala dem.
  3. Smält smöret hastigt, blanda ner brödet och slå det över blomkålen.
  4. Strö på persilja.
  5. Fräs bacon.
  6. Lägg hackat ägg och bacon runtom blomkålshuvudet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.