Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blomkålsgratäng med basilikasmak

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Smalt och gott! Ca 452 kcal/port

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela blomkålen i buketter. Förväll dem i lättsaltat vatten i 5 minuter. Lägg blomkålsbuketterna i en smord ugnsfast form. Strö på skinkan.
  2. Blanda majonnäs, pepparrot, senap, basilika, salt och peppar i en skål. Bred blandningen över blomkålen. Gratinera i 250 grader i 5-10 minuter.
  3. Servera blomkålen med bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.