Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blondies med rosa glasyr

 
  • Serverar: 16-20 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Med vit choklad blir en brownie en blondie.Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält vit choklad i vattenbad. Blanda valnötter, vetemjöl och bakpulver. Rör smör och farin poröst. Tillsätt äggen, ett i taget. Blanda därefter ner chokladen och slutligen mjölblandningen. Täck botten på en liten långpanna, med bakplåtspapper. Berd ut smeten iformen och släta till ytan med en slickepott.
  2. Grädda kakan mitt i ugnen i 175º ca 20 minuter. Låt kakan kallna och ställ den gärna i kylskåpet till nästa dag, då den lyfts ur formen och skär i bitar med sågtandad kniv. Skorpan kan krackelera här och var, eftersom kakans lätt kladdiga innandöme sjunker ihop då kakan kallnar. Spritsa tunna streck med rosa florsockerglasyr på kakorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.