Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Böngryta med chorizo

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Mustig böngryta med kryddiga toner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär korven i centimetertjocka skivor. Fräs dem i olja i en gryta tillsammans med gul lök, selleri och paprika.
  2. Tillsätt krossade tomater och låt grytan koka upp. Tillsätt de avsköljda bönorna och kikärterna. Rör om och låt gryta sjuda 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Dekorera med hackad persilja.
  3. Servera med grovt bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • CathyWathy 19 februari 2008

    Mycket god gryta! Tycker dock att receptet räcker till fler än 2 pers. Jag dubblade nämligen receptet och då räckte det till 6 port. Skulle även passa att ha lite ris eller liknande till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.