Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min böngryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En matig böngryta med lågt GI.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken och skiva paprikan i tunna skivor. Skölj bönorna i ett durkslag med kallt vatten. Fräs löken i oljan tills den är mjuk, lägg sen i paprikan och stek i 3-4 minuter. Häll i bönorna, tomaterna och kryddmixen och rör om. Låt grytan puttra i 10 minuter. Rör om då och då. Servera med något gott bröd till och gärna med en klick crème fraiche. Jag serverade pannbiffar och sallad till, det var också gott.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • sajjaa 24 november 2008

    Lite svårt att tolka receptet när det inte står några mängder. T.ex. hur mycket det är i burkarna.. Ska försöka mig på det här ändå, tror inte kan kan misslyckas förutom att det blir för lite eller mycket smak av tacokryddan :)

  • JennyMariaBrandstrom 8 september 2010

    Jag hoppade över taco-kryddorna för jag tycker inte det smakar gott. I stället hackade i färsk vitlök och chillefrukt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.