Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bönröra med kardemumma

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Tillbehör till lammfärsbiffarna

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt burkarna rinna av ordentligt
  2. Mal/stöt kryddorna i en mortel
  3. Hetta upp oljan i en rymlig gryta eller stekpanna Lägg i kryddorna och fräs dem tills de börjar dofta gott.
  4. Häll kryddoljan över bönorna. Blanda ordentligt. Salta blandningen. Servera avsvalnad tillsammmans med lammfärsbiffar (se mina andra recept) och yoghurt med mynta och chilie (se mina andra recept)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Millroy 4 mars 2011

    Väldigt smakrikt och mycket gott! Passar utmärkt till lammfärsbiffar och mynta/yoghurtsås.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.