Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bondsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Stek fläsket knaprigt och lägg upp det på hushållspapper. Kanta brödskvorna och skär dem i tärningar. Stek brödet i lite av fläskotletterna o smör så att de blir vackert bruna. Strimla salladen, gör en salladsbädd på ett fat. Skär alla grönsakerna i lämplig form. Blanda samman alla grönsaker, salta o peppra. Lägg grönsakerna på salladsbädden o strö över fläsket o brödbitarna. Garnera med äggklyftor o gräslök o persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.