Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bräckt kassler med pastagratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

mmm

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av vattnet.
  2. Blanda ihop ägg, mjölk, ärter, parmesanost, gräslök och oregano. Vänd ner blandningen i pastan. Häll upp pastan i en ugnssäker form. Hacka tomaterna och lägg dem ovanpå pastablandningen. Salta och peppra. Strö över lite parmesanost och gratinera i 200 grader ugn ca 15 minuter.
  3. Skär kasslern i tunna skivor och stek den utan fett (gärna i en teflonpanna) på ganska hög värme, ca 1 minut på varje sida. Servera kasslern med pastagratängen, vitkålssallad, bröd och smör. Ät gärna en frukt till efterrätt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.