Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brittas bästa frukostbröd

 
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Prova gärna dessa bröd

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mät upp de torra ingredienserna i en bunke. Smält smöret och värm mjölken till ca 45-50 grader, tillsätt det sedan till mjölkblandningen. Blanda ner sirap och honung.
  2. Arbeta till en lagom fast deg och låt jäsa 10-15 minuter.
  3. Ta upp degen på mjölat bakbord och rulla ut den till smala längder, ca 7-8 cm breda. Skär med kniv ut lagom stora bullar.
  4. Grädda bröden i 225 grader ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.