Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Britts kesofrallor

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Så härligt sega och goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm vattnet till lämplig grad beroende på vilken jäst ni använder. Lös upp jästen i vattnet tillsammans med salt och socker. Häll i keso och sedan mjölet, jobba ihop degen tills den är kladdfri. Den får dock inte bli för hård.
  2. Jäs i bunke med handduk över i 40 minuter. Trilla frallor och jäs igen på plåt i 40 minuter. Grädda i 225 grader i 10-15 minuter.
  3. Det blir ca 15-30 frallor, beroende på hur stora/små ni gör dom. Serveras med fördel tillsammans med en smakrik ost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.