Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Britts Kycklingpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Man får aldrig för många recept på pajer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa kycklingen och skär den i bitar.
  2. Rensa och dela champinjonerna, hacka löken och rensa och dela paprikorna i bitar.
  3. Bryn sedan lök, champinjoner och paprika i smör och pudra över lite vetemjöl.
  4. Rör i Creme Fraichen och krydda.
  5. Blanda i kycklingköttet och låt det hela koka i 15-20 min.
  6. Låt de frysta ärtorna vara med de sista minuterna.
  7. Häll stuvningen i en pajform.
  8. Tag den färdigkavlade pajdegen (eller kavla ut plattor) och lägg som ett lock över.
  9. Får Du någon pajdeg över så forma till t.ex. blommor och blad och dekorera locket med det.
  10. Pensla med uppvispat ägg och grädda i 200 gr. ugn 10-15 min tills pajen fått fin färg

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.