Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Broccoli- och chiliris

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Jag serverade detta till grillad kycklingfilé, men jag tror det passar bra till grillat fläskkött också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisning.
  2. Klipp bacon i små bitar och stek i torr stekpanna. Gör ostsåsen och krydda med valfri chili till önskad styrka. Prova gärna med Ancho, Anaheim eller Cascabell. Eller din egen favorit.
  3. Lägg riset i en ugnssäker form. Tryck ned broccolin i risbädden, strö över baconbitarna och häll över ostsåsen.
  4. Gratinera i ugn i 225 grader i 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.