Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Broccoli- och spenatsoppa med ägg

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En läckert grön vitaminbomb!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka äggen 6-7 minuter, spola i kallt vatten och skala.
  2. Hacka löken och fräs den gyllene i en kastrull med lite smör. Skär broccolin i små bitar och fräs med. Häll på buljongen och koka ca 10 minuter. Tillsätt spenaten och kör soppan slät med en mixerstav. Vispa ihop mjölk och mjöl, rör ner i soppan och låt koka upp.
  3. Servera soppan med halverade ägg och persilja. Krydda med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.