Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Broccoligratäng

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jätteenkel och god!

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp broccolin i saltat vatten och lägg över i en eldfast form. Häll över en blandning av ägg, keso och kryddor. Strö över den rivna osten. Grädda i 225 grader i ca 25 minuter. Passar både som ensamrätt och tillsammans med kött.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • muutrollet 1 mars 2009

    Jag använder en stor burk keso till min, blir lite godare så :)

  • Vieno 4 december 2009

    Broccoligratängen var jättegod

  • Disen 13 januari 2011

    Mycket god gratäng som blev krämig fast den inte innerhåller någon grädde, vilket jag tycker är bra ibland. Jag halverade receptet men skulle jag göra den till 4-6 personer så hade jag nog tagit en stor burk Keso. Kommer absolut att göra den igen. Full pott. Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.