Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bröd av sötmandel med solroskärnor - LCHF

 
Skriv ut

Väldigt gott LCHF bröd

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser. Tillsätt osten och äggen. Blanda väl. Häll massan på en bakpappersklädd plåt.
  2. Tag en bit plastfolie över massan och kavla ut den tunt. Strö på solroskärnorna och tryck fast dem med handflatan.
  3. Grädda i 225 grader i 8 min. Låt kakan svalna något och skär sedan i lämpliga bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.