Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Broiler på risbädd

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Enkel och god saftlg, lätt att laga ,behöver ingen kontroll.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Slå riset i en längpanna. Hacka paprika och purjolök i bitar och rör ner det i riset. Blanda vatten och buljongtärningen och slå det över riset. Rada sedan på broilerlåren. Sätt in allt i 200 grader ica 1 timme.
  2. Vill man kan man salta lite till. Sen är det bara att äta Vill man ha mera så är det bara att dubbla Saltet brukar räcka till ur buljongen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.