Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brownie med vaniljkolaglasyr

 
Skriv ut

En kaka som är så god att den smälter i munnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smält smöret med vaniljaromen och låt sedan chokladen smälta däri.
  3. Vispa ägg och socker poröst under tiden. Blanda mjöl, bakpulver och choco chips.
  4. Rör ner smör och chokladblandningen i ägg- och sockerblandningen, blanda i mjöl, bakpulver, choco chips och rör till en jämn smet. Häll upp i form med smörat och mjölat bakplåtspapper i.
  5. Grädda i 10 minuter. Kakan ska vara mycket lös då den är klar. Låt stelna i kyl då den svalnat.
  6. Blanda alla ingredienser till glasyren och vispa hårt. Bred glasyren på kakan som svalnat och strössla som dekoration.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.