Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brownies från Boston

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Dessa brownies smakar precis så som en riktig brownie ska göra. De stora halvmjuka chokladrutorna är rikligt garnerade med härlig chokladglasyr. Baka och njut!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Bryt chokladen i mindre bitar. Tillsätt matfettet. Låt allt smälta på svag värme i en kastrull eller i mikron. Låg blandningen svalna något.
  2. Blanda mjöl och bakpulver. Tillsätt råsocker, ägg, vaniljsocker, mjöl och bakpulver i chokladblandningen. Rör samman allt till en slät smet.
  3. Klä en liten långpanna, ca 20x30 cm, med bakplåtspapper. Fördela smeten i långpannan.
  4. Grädda kakan på galler i nedre delen av ugnen ca 15 minuter. Låt den kallna. Gör garneringen. Smält chokladen i vattenbad eller i mikron. Bred chokladen över kakan. Gör med en gaffel ett vackert mönster i chokladen. Låt chokladen stelna. Skär kakan i 20 rutor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.