Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brownies med färska hallon och lättvispad grädde

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Hallon- och chokladfrossa. Kakan är mäktig så skär den inte i alltför stora bitar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°. Smöra en form, 25x25 cm, och strö den med rejält med kokos.
  2. Bryt chokladen i bitar och smält choklad och smör i en kastrull. Rör hela tiden och tillsätt socker och råsocker. Låt svalna ltie och vispa ned äggen ett i taget.
  3. Blanda bakpulver och vetemjöl och sikta ned tillsammans med valnötter och mango. Häll smeten i formen och grädda i cirka 40 minuter.
  4. Vispa grädden ganska lätt, blanda ner kesella och strösocker. Skär kakan i bitar när den kallnat. Strö över florsocker. Servera med grädde och hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.