Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brownies med kokos- och citrontäcke

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Ett måste

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret i en kastrull. Hacka chokladen i bitar och låt den smälta i smöret. Rör ner chokladsmör, kakao, vetemjöl och bakpulver i ägg- och sockersmeten till en jämn smet. Häll den i en smord form, cirka 25x35 centimeter. Grädda mitt i ugnen 15-20 minuter. Ta ut kakan och höj värmen till 200-225 grader.
  2. Gör glasyren så att den är färdig när kakan gräddats 15-20 minuter. Lägg ingredienserna till glasyren i en kastrull och värm den under omrörning tills smöret smält. Bred glasyren över hela kakan och grädda tills glasyren fått lite färg, 5-10 minuter. Låt kakan svalna innan du skär den i bitar.
  3. Ugn 200-225 grader

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.