Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brysselgryta med frikadeller

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett gammalt recept jag tagit ur Allt om mat, det fungerar fortfarande.Jag tycker det är gott...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potaisen och skär i tärningar. Ansa morötterna och skiva dem. Koka upp buljongen och lägg i potatis + morötter, koka i 10 minuter. Ansa brysselkålen och lägg i den. Koka upp och lägg i de frysta köttbullarna. Sjud sakta i ytterligare 10 minuter, Skiva korven och lägg i den, Koka upp och smaka av.
  2. Servera soppan het med bröd och ost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.