Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brysselkålspett med dip

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Brysselkålspett är också gott som tillbehör till t ex lutfisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skör baconskivorna mitt itu. Trä upp brysselkålen och baconskivorna på spett. Lägg spetten på ugnssäkert fat.
  3. Sätt fatet mitt i ugnen och tillaga tills baconen blivit knaperstekt 5-10 min. Lägg spetten på tallrikar. Peppra.
  4. Blanda crème fraiche och senap och servera dippen till spetten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.