Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brysselkex

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 40 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Lätta att baka ut och mycket goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ingredienserna arbetas tillsammans på bakbordet. Degen rullas ut till en lång längd som kyles. Den skäres i skivor som tryckes till med en gaffel.
  2. Kakorna gräddas i ca 200 grader. 10-12 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • tj0rven 26 maj 2012

    Gräddas i sval värme 200 grader???

  • Fustvatnet 15 maj 2017

    Disse kjeksene er bare helt fantastisk gode. Mine barnebarn elsker de å så gode til kaffen. Takk hilsen Maja

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.