Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brytbröd med parmesan och pumpafrön.

 
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Läckert bjudbröd till buffé eller fest.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula jästen i en skål och lös den i lite av mjölken.
  2. Tillsätt resten av mjölken, olja, honung, ost, salt, havrekli och det mesta av mjölet.
  3. Arbeta väl och låt jäsa övertäckt 1 timma. Tag upp och rulla till en längd. Dela i 15 bitar och rulla dessa till bollar.
  4. Lägg bollarna i en smord rund form, diameter 24 cm, med löstagbar kant.
  5. Jäs övertäckt 30 minuter.
  6. Pensla med uppvispat ägg och häll över fröna. Grädda i 25 minuter och låt sedan svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.