Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bulgur med champinjoner och vitlök

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Serveras som ensamrätt, sallad eller som tillbehör till fisk, kött eller kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

1. Fräs champinjoner, paprika och vitlöken mjuka i olivoljan. 2. Slå på vattnet och lägg i buljongtärningen, smaka sedan av med salt, peppar och strösockret. 3. Slå på bulgur och koka efter instruktionerna på paketet.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jen_05 28 juli 2013

    Tack för ett riktigt bra recept, mycket god bulgur som passar till mycket! Vi åt den med ugnsstekt kyckling.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.