Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Burgare i pitabröd med ajvar och vitlökssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Spontana gäster på besök? Gör dessa snabba burgare med goda tillbehör. Blanda ner riven lagrad ost och hackade jalapenos i färsen om du vill variera den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda gräddfil, majonnäs och riven vitlök till en sås.
  2. Dela köttfärsen i 4 bitar och platta ut till tunna burgare. Salta, peppra och stek i het panna i smör ca 1 minut per sida. Alternativt grilla dem på grillen.
  3. Värm pitabröden enligt anvisning på förpackningen.
  4. Fyll bröden med burgare, sallad, ajvar relish, jalapanos, rödlök och vitlökssås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.