Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cabanossi carbonara

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En variant av pasta carbonara! Lite nyttigare och minst lika gott!

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan. Skiva korven och stek i lite smör/margarin. Tillsätt grädde, strimlad paprika och paprikapulver. Tag bort järnet från plattan. Blanda vispade ägg och parmesan. Medan pastan är varm, tillsätt lite smör, cabanossblandningen och äggblandningen. Blanda väl men försiktigt. Smaka av med salt och peppar. Servera genast med mycket sallad!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.