Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cake med krabba

 
  • Serverar: 15-20 portioner
Skriv ut

Franskt, matigt bröd som ger ett spännande intryck. Krabbpinnar som läggs på längden ner i formen blir färgglada och aptitliga tillsammans med gröna ärter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Koka ärterna i 3 minuter. Mixa persiljan. Blanda mjöl och bakpulver. Vispa äggen och blanda med mjölk, ost, olja och persilja. Rör ner mjölblandningen. Salta och peppra. Blanda noga och rör ner ärterna.
  3. Häll hälften av smeten i en avlång brödform, ca 1½ liter. Lägg ut krabbpinnarna i rader och häll sedan på resten av smeten. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 45 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.