Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cake pops

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Barn älskar dom, och även vuxna!

Ingredienser

Instruktioner

Värm strösocker, sirap och jordnötssmör i en kastrull (obs, får ej koka). Krossa eller smula specialflingorna något. Dra kastrullen åt sidan och tillsätt vaniljsocker, kokosflingor och specialflingorna. Blanda ihop väl och forma till små bollar. Tryck in en klubbpinne i varje boll. Låt cake popsen stelna i kyl. Smält chokladen och doppa varje cake pops i choklad. Dekorera med ytterligare smält choklad eller strössel. Cake popsen ska förvaras i kyl och går bra att frysa in.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.