Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Camillas kladdkaka med cocos

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker en liten stund och blanda sedan i resten av ingredienserna. Grädda i ugnen på 200 grader i ca 15 minuter.
  2. Blanda alla ingredienser till glasyren och låt dem sjuda i 5 minuter. Bred glasyren på kakan och grädda i ytterligare 10 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Bappi 26 januari 2013

    Egentligen så är jag inte så förtjust i kladdkakor men dennarecept var bara så gott ... wow! Tog endast 6 msk kakao och det blev en toppenkaka! Full pott med poäng + detta blir ett recept att göra flera gånger. Tack :- /kram

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.