Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Carbonara lemon & dill

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Busenkelt och god stuvning som bas till vilket kött som helst föredras kycklingfile eller stekt fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt helst i en teflonstekpanna och koka i ca 10 min med lite smör och salta sen valfritt med kalvfond och ev krydda. Koka potatisen och krossa bara i stuvningen (inte mosa) och blanda ihop tills det känns rätt blandning.
  2. Ät stuvningen till kycklingfilé, kyckling eller stekt fisk eller en köttbit som det passar.
  3. Gott och enkelt vart det iaf!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.