Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ceasarfisk med sallad och vitlöksbröd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gillar ni ceasarsallad, så testa den här med fisk!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka, skala och mosa ägget. Finhacka sardellerna. Blanda ägg, sardeller, senap, ost och keso. Smaksätt med salt och peppar. Skär fisken i bitar. Salta och peppra. Stek fisken i smör eller margarin, 2–3 minuter på varje sida.
  2. Servera fisken med sallad och vitlöksbröd. Klicka på caesardressing.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.