Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chaminjongratinerad fläskfilè med fågelbon.

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En god och rolig middag att bjuda på :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör så här: 1. Bryn filèn i smör, peppra och salta efter smak, Låt filèn eftersteka ca 15 min Låt filèn kallna lite innan man skär den i skivor. 2.Fräs svampen i smör tills det "knäpper" i den, strö över mjöl och späd med grädden koka ca 5 minuter och smaksätt med salt och peppar och lite portvin. 3.spritsa moset i ringar runt ett stort ugnsäkert fat. Det ska bli 12 ringar. 4.Lägg köttskivorna som tegelpannor i mitten av fatet med lite stuvning mellan varje skiva. Bred resten av stuvningen över. Strö på lite riven ost. Hit går rätten att förbereda. 5.Gratinera i 250 grader i ca 25 min. Lägg dom värmda ärtorna och morötterna i fågelbona och servera gärna med en god sallad till.
  2. Smaklig spis .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.