- Serverar: 6 portioner
- Tid: 25 minuter
Skriv ut
En god och rolig middag att bjuda på :)
Instruktioner
- Gör så här:
1. Bryn filèn i smör, peppra och salta efter smak, Låt filèn eftersteka ca 15 min Låt filèn kallna lite innan man skär den i skivor.
2.Fräs svampen i smör tills det "knäpper" i den, strö över mjöl och späd med grädden koka ca 5 minuter och smaksätt med salt och peppar och lite portvin.
3.spritsa moset i ringar runt ett stort ugnsäkert fat.
Det ska bli 12 ringar.
4.Lägg köttskivorna som tegelpannor i mitten av fatet med lite stuvning mellan varje skiva. Bred resten av stuvningen över. Strö på lite riven ost. Hit går rätten att förbereda.
5.Gratinera i 250 grader i ca 25 min.
Lägg dom värmda ärtorna och morötterna i fågelbona och servera gärna med en god sallad till.
- Smaklig spis .
Publicerat den
8 januari 2010
Liknande recept
Skriv kommentar