Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheescake med glaserad frukt

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 1 timme 40 minuter
Skriv ut

Aprikosmarmeladen kan bytas ut mot äppelgelé som du smälter och penslar på frukten

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält matfettet. Blanda i havregryn, mjölet och socker till en fast deg. Tryck ut degen i form med löstagbar kant.
  2. Förgrädda i ugnen 200 C ca 10 min.
  3. Fläk upp vaniljstången och gröp ur de svarta kornen.
  4. Mixa vaniljstången med crémefraiche , keso, citronsaften, skalad banan, honung och ägg i en mixer.
  5. Häll blandningen i pajskalet. Strö över kanel. Grädda i ugnen 175C, ca 30 min, låt svalna.
  6. Garnera med skivad frukt. Smält marmelad och pensla över frukten rikligt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.