Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

chili, vitlöks, oliv och champinjonpasta

 
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Väldigt enkel men riktigt god pasta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan i riktligt med vatten. Häll på godtycklig mängd olivolja och hetta upp, hacka vitlöken och chiliflakesoch fräs dem i oljan (OBS VITLÖKEN FÅR INTE BLI BRUN SÅ DET GÄLLER ATT VARA FÖRSIKTIG MED VÄRMEN!)
  2. Häll på champinjonerna och oliverna och fräs dem i oljan en kort stund. Blanda pastan med oljan och riv över lite parmesan! Njut! (budgetvarianten är att skippa oliverna)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.