Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chiliburgare med örtyoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kanongod hamburgare som serveras med örtyoghurt och ananas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela, kärna ur och finhacka pepparfrukten. Blanda med färsen och salta och peppra. Forma till fyra burgare, ca 2 cm tjocka.
  2. Rör ihop yoghurten tillsammans med koriander och mynta. Grilla burgarna 2-3 minuter på varje sida. Grilla ananasringarna hastigt. Rosta eller grilla bröden.
  3. Servera burgarna med grillad ananas, sallad, tomater och klicka på yoghurten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.