Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rökig chiliburgare med ostsalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En vuxen hamburgare med röksmak och chilisting.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg chilifrukterna i hett vatten 3 timmar, kärna ur dem och mixa med 1/2 dl av blötläggningvätskan. Ansa och finhacka schalottenlök och vitlök.
  2. Blanda alla ingredienser och forma till biffar, grilla 2-3 minuter på varje sida.
  3. Skala gurkan och skär i tunna skivor. Skölj tomat och sallad. Ansa lök. Skiva tomat och lök tunt. Grilla hamburgerbröden lätt.
  4. Servera med cheese dip, rökt majonnäs och ancho bbq-sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.