Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

chilidoftande bulgur med vitlökskyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

härligt chilisting möter rund mjuk vitlökssmak

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp bulgurn tillsammans med lite salt. Tina kycklingen o skär den i långsmala bitar. Bryn den i oljan tillsammans med den krossade vitlöken. Salta o peppra. När bulgurn är färdig, vänd runt den i oljad stekpanna med chilipeppar och socker. Häll på creme fraiche o värm. Smaka av och krydda mer vid behov. Servera med en härlig grönsallad!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.