Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilimarinerad fläskkarré

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ännu mer gott att lägga på grillen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg köttet i en påse, slå på marinaden, låt stå minst 1 timme i kylen.
  2. Skär grönsakerna till en fin sallad.
  3. Ta upp köttet, låt rinna av, pensla med olja och grilla köttet.
  4. Hetta upp en kastrull, gärna på grillen, och fräs vitlök, lök och soltorkade tomater några minuter.
  5. Tillsätt vinäger, salladslök och persilja, låt det koka ihop något.
  6. Slå den heta vinegretten över salladen och servera tillsammans med grillad karré och BBQ sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.