Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chocklad och päronpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god och lätt paj att bjuda på.

Ingredienser

Instruktioner

Nyp ihop smör, socker, kakaopulver, mjöl och havregryn till en smulig deg. Skala och dela päronen i klyftor. Lägg dem i en smord ungsform, ca 24 cm i diameter. Pudra över kanelen och strö över smuldegen. Grädda i nedre delen av ugnen i 200° 20-25 minuter. Strö över de grovhackade, rostade hasselnötterna. Servera pajen ljummen med lättvispad grädde eller vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.