Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladform och halllon

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Krämig choklad och syrliga hallon bjuder dig i denna rätt på en smakupplevelse att spara till ett festligt tillfälle. Poängvärde 4.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda det flytande margarinet med socker, kakao, vaniljsocker och vetemjöl.
  3. Tillsätt äggen sist. Rör samman.
  4. Fördela smeten i tolv formar som inte behöver smörjas. Lägg i tre till fyra hallon i varje form.
  5. Grädda i mitten av ugnen, ca 20 minuter. De ska vara lite kladdiga i mitten. Låt svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.