Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladformar med kiwi och grädde

 
  • Serverar: 16 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Jättegoda !!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggvitorna riktigt styva med 1 dl socker. Tillsätt resterande 2 dl socker när skummet tjocknat ordentligt. Vispa vidare ett tag.
  2. Blanda i kakao och 1 msk grädde och fördela sen smeten i 16 st aluminiumformar.
  3. Grädda 25-30 minuter i 150 graders ugn. Ta ut ur ugnen. De från början höga marängerna sjunker ihop, knacka hål på dem annars.
  4. Vispa till fyllningen av äggulan, socker och vaniljsocker, riktigt pösigt. Vispa grädden hårt och blanda i. Klicka krämen i de kalla marängerna.
  5. Garnera: Vispa och klicka grädde ovanpå vaniljkrämen. Riv mjölkchokladen över grädden och stick i Noblesse och kiwi.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.