Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkaka med färska jordgubbar och vaniljgrädde

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Chokladkaka tröttnar man aldrig på. Jordgubbar och vispad grädde passar perfekt till

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ägg och socker poröst. Smält smör och choklad. Hacka nötterna grovt. Blanda allt och rör i vetemjöl. Häll smeten i en smord och bröad form och grädda i cirka 15 minuter.
  2. Låt svalna och servera med jordgubbar och vispad grädde smaksatt med vaniljsocker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sokis 28 april 2010

    går det bra att göra kakan utan nötter?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.