Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkaka med glasyr - utan ägg och laktos

 
Skriv ut

Ett bra recept som jag även använt som tårtbotten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Tillsätt soyamjölken eller vad du valt för ersättning, olja och det kokheta vattnet. Rör om väl. Häll smeten i en smord och mjölad 2-liters form.
  3. Grädda kakan i nedre delen av ugnen i ca 40 min. Stjälp upp kakan och låt den kallna. Blanda glasyren och bred över den kalla kakan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.