Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmousse med apelsin

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Apelsin och choklad tillsammans blir gott. Jag hällde även i en skvätt Cointreu.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt chokladen i små bitar och smält den. Ta kastrullen av värmen och låt smeten svalna något.
  2. Rör ner äggulorna en i sänder i chokladen och rör väl mellan varje. Tillsätt florsocker, apelsin och kaffe och låt smeten svalna.
  3. Vispa grädden, men inte alltför hårt. Vänd ner den i smeten och fördela den sedan i portionsskålar. Strö över strössel och ställ moussen i kylen några timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.