Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmuffins Black & White

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Helt fantastiskt recept! Supergoda och enkla att lyckas med. Blir såklart godare ju större de är, men tycker själv att fyra (enligt receptet) är lite väl tilltaget . Brukar själv göra 6-8st.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader . Rör i hop smöret med sirap och råsocker . Det ska bli en slät smet . Tillsätt ägget och matyoghurten . Sikta därefter ner alla de torra ingredienserna . Blanda väl .
  2. Hacka chokladen grovt (blir bäst om bitarna är rejäla) och rör ner dem i smeten . Smöra och bröa fyra av skålarna i en muffinsplåt gjord för sex stora muffins . Fördela smeten i skålarna , det rinner inte över kanterna utan de växer på höjden , så det gör inget att skålarna är "välfyllda". Grädda dem tills de känns lagom, prova med sticka . Låt svalna .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.